JUMBO SUPpen

Op ontdekkingsreis door Leiden op een reuzen SUP!

Speciaal voor bedrijfs-, team- en vrijgezellenuitjes beschikken we bij SUPpen in Leiden over een speciaal reuzen stand up paddle board, waar je wel met 4 a 5 personen tegelijkertijd op kunt SUPpen! Deze O'Shea JUMBO SUP is hilarisch en helemaal geschikt voor een teambuildings oefening, want zonder samen te werken op de enorme plank kom je helemaal nergens en is een nat pak geen ondenkbare gedachte! TEAMWORK IS KEY! Durven jullie deze uitdaging aan voor een tocht op de JUMBO SUP dwars door Leiden?

JUMBO SUP verhuur

De JUMBO SUP kan eventueel los ingehuurd worden of als onderdeel van een groter evenement waarbij er steeds een team van 3 a 4 personen op de grote SUP zal varen en de overige deelnemers aan het evenement op individuele SUPs zullen staan voor een gezamelijk rondje onder begeleiding van een WSA gecertificeerde instructeur over de grachten van de mooie historische binnenstad van Leiden! We hopen jullie snel op de JUMBO SUP in Leiden terug te zien!!

FAMILIE SUP

Of misschien wil je samen met je familie over de grachten van Leiden SUPpen met kids die nog net te klein zijn om zelf een volledige ronde te kunnen SUPpen? Dat past zeker ook op de JUMBO SUP, maar denk er wel aan dat we alleen kinderen meenemen die minimaal zwemdiploma A, een eigen wetsuit en een eigen zwemvest hebben in verband met de veiligheid! Er zal bovendien ook ten allen tijden een gediplomeerde instructeur mee SUPpen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Social Media+