SUP Evenementen

SUP events in Leiden e.o.

Met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, een groep vrienden of je sportteam op een relaxte manier kennis maken met het SUPpen op de grachten middenin de mooie historische stad Leiden! Boek een unieke City SUP tocht bij ons door Leiden of een Nature SUP in de omgeving van Leiden! Waar en wanneer je maar wilt! We maken er voor jullie een topdag van en bovendien is een City SUP natuurlijk een uitstekende teambuilding opportunity. SUPpen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien zou denken...

Voordat we het water in gaan, geven we een uitgebreide uitleg in groepsverband over wat het SUPpen precies inhoudt en hoe je nou met zo’n SUP board en een paddle moet omgaan. Ook de veiligheid op het water komt uitgebreid aan bod en natuurlijk geven we ook wat handige tips over hoe je sneller kunt gaan en allerlei handige trucjes kunt leren om bijvoorbeeld sneller te draaien met je board!

Een City SUP kunnen we voor je verzorgen vanaf onze vaste opstaplocatie aan de Amphoraweg in Leiden, maar natuurlijk ook vanaf een andere gewenste locatie in Leiden en omgeving. Voorwaarde is wel dat we genoeg ruimte hebben voor onze trailer met SUPs en er genoeg plek om de instructie op de kant te kunnen geven. De locatie moet ook beschikken over een gemakkelijk toegankelijke kade waar we veilig met de SUP boards te water kunnen gaan en liefst ook een omkleedruimte/toiletten. Wil je dus graag een complete dag organiseren voor een grotere groep inclusief lunch, borrel of diner, dan verzorgen wij graag vanaf die locatie het sportieve onderdeel voor jullie! Het minimale aantal deelnemers is 4 personen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Waarom een SUP event boeken in Leiden?

Met in totaal 28 kilometer aan grachten en singels heeft de historische binnenstad van Leiden, op Amsterdam na, het meeste water binnen haar poorten stromen van alle steden in Nederland. Met al dat water in de stad zijn er maar liefst 88 bruggen nodig om over te kunnen steken. Je begrijpt dat Leiden hierdoor heel goed vanaf het water te ontdekken is! Wij geven jullie graag een rondleiding door de stad op de SUP.

Vanaf het water ziet zo’n historische stad er toch net anders uit dan vanaf de kant en misschien ontdek je nog wel nieuwe interessante plekjes! De tocht voert langs de vele musea, Leidse hofjes en historische gebouwen met hun statige oude gevels. Ook varen we langs alle leuke restaurants, terrasjes en kroegen die zich in het centrum vlak langs het water aan de grachten bevinden. Leiden is tevens een heel goed vertrekpunt voor mooie dagtochten in de omgeving. Het natuurgebied De Kaag of Kagerplassen ligt vlak om de hoek en vanuit Leiden kun je ook gemakkelijk naar plaatsen als Katwijk, Delft en zelfs Rotterdam toe SUPpen.

Georganiseerde SUP events in Leiden

Ook organiseren we in Leiden een aantal verschillende SUP events op vaste data en tijden waar je alleen of met je vrienden aan deel kunt nemen om nieuwe mensen in de stad te ontmoeten en een gezellige avond te hebben. Zo is er bijvoorbeeld twee maal per maand de Friday Night SUP Leiden en kun je op de maandag- en woensdagavonden tijdens de zomermaanden meeSUPpen met ons tijdens de City SUP Leiden!

Via onze Facebook pagina maken we steeds aparte evenementen aan voor de SUP events en kun je zien wanneer ze worden gehouden. Bij minimaal 4 deelnemers en bij acceptabel weer SUPpen we dan gezellig door Leiden op deze avonden. Houdt Facebook dus goed in de gaten en SUP mee!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Social Media+