Wednesday Night SUP Leiden

Het leukste en sportiefste stadsuitje ... de City SUP ... nu ook vast op de woensdagavond! Ga gezellig met ons mee op een Wednesday Night SUP ontdekkingsreis door de mooie historische binnenstad van Leiden!


SUPpen in de Leidse grachten? SUPpen in de stad? Misschien zou je er in eerste instantie niet zo snel aan denken om dit eens uit te proberen, maar het is een geweldige belevenis om Leiden eens op een heel andere manier vanaf het water op een SUP board te verkennen. Leiden heeft een fantastisch mooie grachtengordel met langs de kades super veel mooie historische gebouwen, bruggen en parken die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken!


Inmiddels alweer 7 jaar lang organiseren wij in de lente, zomer en herfst City SUP tochten door de stad onder begeleiding van gecertificeerde SUP insructeurs, voor zowel beginnende als gevorderde SUPpers. Onze focus ligt hierbij op een onvergetelijke SUP ervaring op de grachten van Leiden en het waarborgen van de veiligheid van de deelnemers aan onze SUP activiteiten.


Inmiddels hebben we een mooie vloot aan SUPs klaarliggen voor de verhuur, maar de charme van onze SUP tochten blijft voor ons nog altijd dat de mensen met een eigen SUP gratis mee SUPpen! Hierdoor is de samenstelling van de groepen vaak wat groter en zijn ook de niveau verschillen op het gebied van tempo en techniek vaak iets groter dan bij onze andere SUP evenementen. We houden natuurlijk zoveel mogelijk rekening met ieders wensen qua route, tempo en duur van de SUP tochten op de vrijdagavonden.


We verzamelen rond 19 uur op de binnenplaas bij ons kantoor aan de Amphoraweg 7 te Leiden, de perfecte startlocatie voor onze stadstochten over de grachten net buiten het centrum van Leiden aan breed, rustig water. Na een korte SUP instructie maken we vanaf hier een ongeveer anderhalf uur durende Wednesday Night City SUP door de historische Leidse binnenstad.


Iedereen kan meedoen en beginners zijn ook zeker van harte welkom; speciaal voor hen beginnen we ons avontuur op het water met een korte SUP instructie en begeleiden we al onze activiteiten op het water zelf. Maar voel je nog niet zo zelfverzekerd op de SUP om meteen een hele tour mee te SUPpen, dan bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om een SUP les vooraf te boeken!


Hieronder kun je een door ons op vaste dagen georganiseerde Wednesday Night City SUP tocht reserveren, alleen of met een groep, maar natuurlijk kunnen we altijd, overal en dus wanneer en waar jij maar wil SUPpen door de stad. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


We zien jullie graag op het water!!