Wie zijn onze partners?

Wij hebben voor gebruik tijdens onze evenementen zorgvuldig gekozen voor de volgende SUP en wetsuit merken zodat onze deelnemers altijd verzekerd zijn van een fijne SUP ervaring met gebruik van mooie kwaliteitsmaterialen, waar wij zelf voor de volle 100% achter staan! De meesten van onze boards zijn inflatable oftewel opblaasbare SUPs, omdat dit natuurlijk op de Leidse grachten het meest praktisch en veilig is, maar we hebben in onze range ook een aantal harde boards beschikbaar voor onze deelnemers. De verschillende merken en soorten SUPs en paddles kun je natuurlijk ook bij ons testen en met elkaar vergelijken.

Bovendien verkopen we onze tweedehands SUPs steeds aan het einde van het seizoen om plaats te maken voor de nieuwe materialen, dus houdt onze Facebook site en de SUP Shop op deze website goed in de gaten voor de end of season aanbiedingen! Ben je op zoek naar een eigen nieuwe SUP, dan kun je ook bij ons terecht natuurlijk! Als importeur, test lokatie en dealer van het Engelse SUP merk O'Shea kunnen we je een mooie aanbieding doen!

bullet        O'Shea Surf iSUPs, Paddles en Leashes;

bullet        Red Paddle CO iSUPs en Paddles;

bullet        NahSkwell SUPs en Paddles;

bullet        NSP SUPs;

bullet        TIKI paddles;

bullet        O'Neill Wetsuits en Zwemvesten.

bullet        Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts.

Ook zijn we in 2017 een samenwerking aangegaan met de studenten windsurf vereniging Plankenkoorts waarbij leden van Plankenkoorts meeSUPpen tegen gereduceerd tarief. Voor meer informatie hierover surf je naar: https://plankenkoorts.com/spnsr/73910. De korting wordt berekend tijdens het online reserveren.

Bedankt voor jullie support!


Social Media+